Este foarte important sa gasesti partenerul potrivit

MISIUNE

Satisfactia clientilor este misiunea noastra principala. Le oferim solutiile cele mai bune si complete cu maxima seriozitate si responsabilitate. Urmarim o continua imbunatatire a performantei si a calitațtii serviciilor, cu scopul de a stabili parteneriate pe termen lung cu clientii nostri.

VIZIUNE

Dezvoltare: dam zi de zi mai multa valoare la tot ceea ce oferim. Credem si investim in oameni: ne pasa cu adevarat de viitorul si de prezentul clienților nostri, motiv pentru care, investim in oamenii cu care lucram.

INFORMATIE

The Simon’s este o companie care are activitate principala in industria auto, dar si in alte industrii conexe. Fabricam piese și ansamble pentru liniile de asamblare a caroseriei și alte industrii conexe. Suntem un colectiv tanar, dar cu experienta de mai bine de 10 ani in acest domeniu. Ne straduim sa raspundem pozitiv nevoilor partenerilor nostri prin flexibilitatea și deschiderea care ne sunt caracteristice, fiind interesati de o dezvoltare continua.

Productie

Credem si investim in oameni: ne pasa cu adevarat de viitorul si de prezentul clienților nostri, motiv pentru care, investim in oamenii cu care lucram. 

The Simons Philosophy

 Dezvoltare: dam zi de zi mai multa valoare la tot ceea ce oferim.

 Dorim sa cream valoare, diferentiindu-ne prin asta.

Contact Us